ADANA / ÇUKUROVA - Salbaş Anadolu Lisesi

Nis

Okul Rehber Öğretmeni Çiğdem KOÇAK tarafından okulumuz öğrencilerine madde bağımlılığı eğitimi verilmiştir.

Nis

Okulumuz Bilişim Teknolojileri öğretmeni Nilay VARLI' nın koordinatörlüğünde okulumuzda drama etkinliği yapılmıştır. Dokuz öğrencimizin yer aldığı etkinliğin gösrselleri ektedir.

Nis

Okulumuz biyoloji öğretmeni Selma KARAASLAN, öğrencilerimize okul sağlığı ve beslenme eğitimi vermiştir.

Nis

Ekteki anket, yapay zeka okuryazarlığına ilişkin algınızı ve beklentilerinizi anlamak amacıyla tasarlanmıştır.

Öğrencilerimizin anketi doldurması hususunda;

Mrt

Salbaş Anadolu Lisesi ve 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi Dostluk Maçı , SALBAŞ AL 4-3 maçı kazandı. Öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

18Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuzda törenle kutlanmıştır.

Mrt

Hedefe odaklanmak, başarıya ulaşmak bir ekip işidir. Veli- öğrenci - öğretmen ekibi olarak birlik içerisinde başarıya ulaşmak için hazırladığımız çizelgemiz ektedir.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası   sebebiyle okulumuzda deprem tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü töreni okulumuzda coşkuyla kutlandı.
Okul müdürümüz Abdurrahman HASBAY ve öğretmenimiz Nilay VARLI ilçe törenine katılım sağlayıp , okulumuzu temsil etmişlerdir.

Mrt

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü okulumuzda tören ve sergiyle kutlandıı.

Mrt

İstiklal Marşı' mızı güzel okuma yarışmasında,  Mehmet Emin KARAEVLİ isimli öğrencimiz bölge birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

2.Dönemin 1. Sınavlarının  sınav tarihleri ekli tabloda yer almaktadır. Öğrenci ve velilerimize duyurulur.

Mrt

Çukurova Belediyesiyle işbirliği içerisinde okul bahçemizi yeşillendirdik.

Bilişim ve Teknoloji kulübü öğrencileri ve okul müdür yardımcımız Mehmet BAYAZITOĞLU önderliğinde bahçemize yeni ağaçlar diktik.

Öğrencilerimize doğa sevgisi, çevre bilinci kazandırdık.

Şbt

Okulumuzun Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri öncülüğünde hazırlanan Edebiyat Kulübünün katkılarıyla oluşturulmuş Dilimiz Zenginlikleri panomuz yenilendi.

Şbt

Ecogames in my curriculum projesi kapsamında, okulumuzun Erasmus hareketliliği olmuştu. Bu hafta  okulumuza Polonya, İtalya, Letonya ve Romanya'dan  misafirlerimiz geldi.